Hamba Allah


  Insan ini telah lahir pada 16 Julai 2000, pukul 2.10 petang. Nama yang diberi ialah Nurhadifah. Tapi nama panjang beserta nama bapak dan atuknya ialah Nurhadifah bt. Ahmad Sabri b. Abdul Majid... Orang panggil dia ni hadifah/Difah or whatever i dont care...

  Dia dibesarkan oleh ibu nya yang cantik dan bapanya yang hensem di Pahang. Pada asalnya dia menetap di planet Matoki tapi sekarang dia sudah berpindah planet yang diberi nama Bumi atau bahasa Inggerisnya Earth.

  Dia ni seorang yang kuat beloya buruk-lah-kut... hahaha,, Dia minat Math. Tapi tu dulu,,, sekarang tidak lagi. Dia ni tak friendly mana pun-kut.

  Dia ni juga suka selfie, perasan, makan, dan belajar. mohon percaya belajar ya. Hhahaha, sekarang dia sedang menyambung pengajiannya di tut tut tut(nama sekolah dirahsiakan)...Semoga dia dan juga rakan-rakannya peroleh kejayaan yang cemerlang,gemilang terbilang. 3'ang' tu.

  Dia ni minat warna purple. So, kalau nak bagi hadiah bagi lah hadiah yang berwarna purple ya,.hehehehe,

  Akhir sekali, Hadifah Sabri mula berblog apabila dia melihat kakaknya (http://hahazirah.blogspot.com/) berblog.Blog ini diberi nama Hadifah Sabri berdasarkan nama dia sendiri.Blog ini mula wujud pada November 2011(x ingat brp haribulan. hahah).Dah nak dekat 3 tahun lah jugak dah blog ni :)..Waktu dia dah naik sekolah menengah, die dah makin malas nak ambik berat pasal blog.. rasa nak behenti ja.. tapi, disebabkan rasa syg dengan blog ni,, dan juga sebab followers yg setia dn tercinta(ada ke reader(s) blog ni? mwahaha),blog ini masih lagi wujud dan kekal nama sebagai Hadifah Sabri..

   Sekian, salam sayang dari HadifahSabri. Maafkan saya atas penulisan yang tidak berapa matang ini.. ^_^

Contact Me! :
 sorfinaalya@gmail.com atau hadifahsabri96@gmail.com
 Wechat : hadifahsabri

3 comments:

  1. ehh-2.ade name kite laa.muah setepek :*

    ReplyDelete
  2. Gune font apa untuk "Disebalik Tabir" tu?

    ReplyDelete
  3. Fatin Nur'Aqillah : Font nya nama mia scriblings tak silap :)

    ReplyDelete

Tekan "publish" sekali je tau

Terima kasih komen

BUDI BAHASA BUDAYA KITA :)