Tutorial : Highlight Neon

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ|Salam Sejahtera


  Harini tak tahu nak update apa, So, hadifah update tuto lah. Okey. Tengok gambar atas. Tu lah highlight neon.. Dia macam ada shadow. Sesetengah dah tahu.. Sesetengah lagi belum tahu. So, hadifah ambil kesempatan malam ni untuk uppdate tuto.

.Blogskins tekan F3 cari kod blockquote {
.Template designer tekan F3 cari kod a:link { atau /* Header

Copy kod ni 
::-moz-selection {
color:#57A0FF;
text-shadow: 2px 2px 3px #FF579A;
}
::selection {
color:#57A0FF;
text-shadow: 2px 2px 3px #FF579A;
}
Paste DI ATAS kod yg korang cari tadi.. ;D. Previe and save. Pepandai lah edit kod2 kaler tu. LOL. Ok. bye2 ^_______^

p/s :
  1. Akak pemes aka akak amalina follow saya. *bangga* lol
  2. Page tuto and freebies saya dah tukar link.. hehe
  3. Esok 12/12/12, but bg saya biasa je.. LOL tahun depan 11/12/13., Lagi cung tarikh tu.. KAH KAH KAH XD

3 comments:

  1. Thanks for the tuto ^.^ Saya nak guna tuto ni boleh tak ? I Wil make sure that i credit to you * Bajet XD + Tak reti cakap english -,-

    ReplyDelete

Tekan "publish" sekali je tau

Terima kasih komen

BUDI BAHASA BUDAYA KITA :)