Review Blog : Cik Fie (Pemenang) #4

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ|Salam Sejahtera


klik gambar kalau nak gi blog cik fie :3
  Hellooooo.. ^_^ Rasanya lama jugak tak review blog. Kali ni nak review blogger pemes. Aww! HAHAHA. Ini bukan hadifah pilih. Ini sebab kak Fie menang  segmen. Sebab hadifah ada sponsor satu segmen ni. *buat2 tak ingat segmen*. Argh!!! Asyik membebel sian kak fie. HAHAHAH XP..

  Okey2. Start. Blog kak fie ni simple and CUNG. Maybe sekarang ni dalam pembikinan or tak tahulah. Tpi, hadifah selalu datang blog akak ni dan selalu memerhatikan design baru beliau ^_^. Blog ni memang simple gila2. Serius ni. Muka serius >> -_- <<.. And then. And then. And then kak Fie selalu join segmen/GA orang. Dan mesti lah kak fie ni selalu menang *pepandai ja aku*.. Kak fie ni ada jugak buat tips2 yg menarik. Tutorial2 dalam blog kak Fie pon banyak jugak. Ya. Stalker no.1. Memang tahu segala-galanya. KAHKAHKAH :P.. Kak fie ni dah tukar domain. Untungnya ~.~.. OKey. hadifah pon dh tukar domain jugak -,-.. And then, apa lagi eh pasal blog kak fie ni? Rasa mcm tak puas lagi nak 'review'. Mwahaha. Rasanya tu ja. Sorry kalau saya tersalah cakap. Terkasar bahasa ._. 

1 comment:

  1. Memang comel blog Cik Fie . Rajin dia tukar design blog . Dah ramai orang review dia nih .. Bilalah pulak orang nak review blog saya ? Haha . Saya pernah di-review oleh Cik Fie ... :D

    ReplyDelete

Tekan "publish" sekali je tau

Terima kasih komen

BUDI BAHASA BUDAYA KITA :)