Review Blog : Aisyah Humaira' #4

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ|Salam Sejahtera


Aisyah Humaira'
Tekan je header tu kalau nak gi blog kak niera ni :D

  Dah lama dah tak buat kerja ni.. :).. Yg ini blog ke-4 hadifah review.. Nama sebenar akak ni Nur Amalina Munirah. Hadifah panggil kak niera.. Okey. Semua orang dah tahu lama dah.. HAHA..l Blog akak ni cantik. Entry menarik perhatian. Hrm, apa lagi eh?

  Header tu cantik. Gambar2 kat header tu semua cantik. Bodek ke benda ni? -,- Lagi2 gambar kak niera dengan suami beliau tuh. Aww! lol -,-.. Kak niera ni suka buat segmen. Tapi hadifah selalu lambat tahu pasal segmen  yg akak buat T.T.. Okey. Rasanya, tu je. Takdo idea dah nak cerita apa.... :3...

P/S : AUTO PUBLISH :B

8 comments:

  1. Terimakasih informasi nya gan, sangat bermanfaat :)
    nice post :)
    ditunggu kunjungan baliknya yaah ,

    ReplyDelete
  2. eh, blog akak di review. terima kasih. dan terima kaish jugak puji akak byk2. heee.

    :)

    ReplyDelete
  3. tag awak :
    http://cokeandsundae-sg.blogspot.com/2012/11/mini-gempak-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  4. Blog kak Aisyah memang cantik :)

    ReplyDelete
  5. nak jugak di review..*muka simpati

    http://azminanordin.blogspot.com

    ReplyDelete

Tekan "publish" sekali je tau

Terima kasih komen

BUDI BAHASA BUDAYA KITA :)