Review Blog : Meuz Angelo #2

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ|Salam Sejahtera


Gulai Tempoyak Ikan Patin
klik untuk ke blog beliau :D

    Sebenarnya lama dah nak review blog ni.. tangan ni malas nak menaip :P..Ini review blog yang terakhir untuk malam ni.. Esok,review blog ******* pulak.. Siapa tak kenal MUEZ ANGELO? Angkat kaki. hoho -,-.. Beliau berasal dari PAHANG. mana kau tahu hadifah sabri? Kalau IKAN PATIN tu, dah tahu dah.. okey. Memang takde idea gila sekarang ni.. BTW, MUEZ ANGELO  ni pernah sekolah SEKOLAH KEBANGSAAN TANJONG LALANG. Betul tak? Tak ingat saya baca dari mana. Tapi, saya pon sekolah situ juga (sekarang ini hari ini tahun ini *LASTYEAR*) *bangga tahap gaban :P*.. 0key lah. Bye.. 

1 comment:

  1. wahhh.. siap buat review blog free.. nice lah! thanks tau :)

    ReplyDelete

Tekan "publish" sekali je tau

Terima kasih komen

BUDI BAHASA BUDAYA KITA :)