Tutorial : Rapatkan Header Dengan Body Blog Macam Hadifah Punya

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ|Salam Sejahtera

tkan kalau tak nampak :p

  Lama jugak dah tak buat tutorial.Rindu3! :3..Okey akak tu tanya macam mana nk rapatkan.BTW,hadifah pandai yang template denim je..Sorry la kalau kita tak sama template (?)..

Okey first,tekan SINI.Second,tekan F3 search kod  header { .. atau yg setara dengannya, Third,korang copy code yang hadifah bagi ni paste dekat BAWAH kod yg korang cari tadi.

margin-bottom:-130px;
BOLD : TUKAR NOMBOR

Okey,preview dan save.

Okey,kalau korang kurangkan nombor 'bold' diatas, header makin keatas. Kalau korang banyakkan nombor 'bold' diatas, header makin ke bawah.

No comments:

Post a Comment

Tekan "publish" sekali je tau

Terima kasih komen

BUDI BAHASA BUDAYA KITA :)