Tutorial : Cara nak Delete Message Cbox

Assalamualaikum ^_^

Weee~ followers hadifah dh mencecah 333 tau? alhamdulillah :).. Okey, korang paham tak maksud title kt atas tu? hope korang faham eh? :)..Mesti ramai tk tahu kan cara nk delete message faker2 ni semua #ceh!bajetje -,-..
Sesiapa yg tahu,bagos. Sesiapa yg belum tahu jom follow tuto ni ;)

1.log in cbox korang,lepastu tkn message,lepastu tekan lagi sekali message. tk faham? ni contoh

#klik untuk lebih jelas

2.bile dh tekan,akan keluar byk message kan? so,korang tick message mana korang nk,lepastu delete. contoh

klik untuk lebih jelas

3. klik ok!


Done! ;) .. tak susah pon.. kat message tu jugak,korang boleh tgk IP faker2 tu sebenarnya XD.. 

Assalamualaikum :)


2 comments:

  1. nice share! x penah taw benda ni pn. thanks :) btw, nk copy boleh? nnt saye creditkan.

    ReplyDelete
  2. @Rubikz Key sama2 :).. copy la.. tak der hal pun ;)

    ReplyDelete

Tekan "publish" sekali je tau

Terima kasih komen

BUDI BAHASA BUDAYA KITA :)